Disclaimer

Deze website is een product van AtmR Kantoorverandering B.V.

AtmR Kantoorverandering B.V. gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de verzameling, totstandkoming en publicatie van informatie op de site. Wij aanvaarden geen garantie of aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid van de inhoud. Kleuren die op deze site zijn afgebeeld kunnen afwijken van de werkelijke kleur. Verwijzingen of hyperlinks in deze website naar websites van anderen zijn uitsluitend opgenomen voor het gemak van de gebruiker van deze website. AtmR Kantoorverandering B.V. is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van die websites. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail naar info@atmr.nl

AtmR Kantoorverandering B.V. respecteert de privacy van haar bezoekers op internet. De gegevens die u ons via deze site verschaft zullen wij vertrouwelijk behandelen en niet zonder uw toestemming aan derden verschaffen.

Deze website en haar inhoud, waaronder de foto’s en teksten, kunnen niet zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbenden gebruikt worden voor commerciële doeleinden.