Inspiratie

Inspiratie

Inspiratie voor een moderne en productieve thuiswerkplek!

Wilkhahn Workspace

Recent introduceerde Wilkhahn de “Fold-Up Workspace”. Deze werkplek verhoogd de concentratie, privacy, en verminderd hinderlijke reflecties. Daarnaast wordt de akoestiek verbeterd, met name voor video vergaderingen is dit ideaal.

Arper Nuur Office

Nuur is een bureau gebaseerd op het eenvoudige principe van vier hoeken, vier poten en een blad. Het bureau past zich aan de verschillende toepassingen aan en is voorzien van openingen in het blad voor het mooi wegwerken van kabels.

BuzziTemp

De BuzziTemp is een cocon die je afschermt van de drukke wereld om je heen. De akoestische wand zorgt niet alleen voor afscherming, hij reduceert het geluid rondom. Bovendien blinkt de BuzziTemp uit in elegantie dankzij zijn sierlijke poten.

BuzziBooth

BuzziBooth is een concentratiewerkplek. Dit akoestisch meubel is leverbaar in allerlei verschillende stoffen en kleuren. De boot heeft een licht een elektra aansluiting zodat u optimaal kunt werken in alle rust en met privacy in huis.

Sedus secretair home

Op kantoor hebben medewerkers de beschikking over alle diverse faciliteiten. Thuis heb je beperkt de ruimte en wil je een compacte werkplek die past in het interieur. Hiervoor heeft Sedus de secretair home: een tijdloos ontwerp met een werkruimte van 80 x 60 cm.

Holmris Cabale

De Holmris Cabale is een zit-sta bureau met een klassiek en tijdloos design. Het bureau is met een druk op de knop in hoogte verstelbaar. Zo kunt u de zit-werkplek eenvoudig transformeren naar een werkplek waar u aan kunt staan.

Nest zit-sta bureau

Nest is een ergonomisch zit-sta bureau met een fraai design. Het bureau stimuleert de afwisseling tussen staand en zittend werken en is binnen 1 seconde te verstellen. Door de vele mogelijkheden van het design, past Nest in alle interieurs.