Thuiswerkplek.nl; uw partner van Advies tot en met Realisatie!

Het faciliteren van thuiswerkplekken voor uw medewerkers is een gecompliceerd proces. Uiteraard leveren wij volledige (thuis)werkplekken. Daarnaast zijn wij een professioneel gesprekspartner op het gebied van wetgeving, het doorrekenen van het opgestelde thuiswerkbeleid en de verschillende financieringsmogelijkheden. Aansluitend kunnen wij de gehele logistieke realisatie, het mutatiebeheer én de service na levering van de werkplekken volledig in eigen beheer voor u verzorgen.

Neem contact met ons op!

Hoe realiseer en beheer ik thuiswerkplekken op facilitair en HR-gebied?

Thuiswerken is al langer een trend. Het coronavirus heeft deze ontwikkeling alleen maar versterkt. Het zorgt ervoor dat steeds meer organisaties hun visie hierop grondig herzien en een nieuw thuiswerkbeleid maken. Niet alleen vanwege de geldende Arbowetgeving, maar ook omdat u als werkgever het beste met uw medewerkers voor hebt en hun productiviteit wilt maximaliseren.

Iedere medewerker is uniek en heeft zijn eigen voorkeuren en specifieke thuissituatie. De één heeft een voorliefde voor thuiswerken, de ander werkt liever fulltime op de zaak. Het is voor u als werkgever van belang dat de thuiswerkplekken te (her)gebruiken zijn door meerdere medewerkers en dat het meubilair – bij wijzigingen in personeel of beleid – snel kan circuleren.

1. QuickScan

Inventarisatie van de specifieke situatie en wensen van uw organisatie.

2. Advies

Advies op maat over alle aspecten die bij thuiswerkplekken komen kijken.

3. Keuze

Maken van keuzes omtrent kopen of leasen, assortiment, bestelproces, mutatiebeheer en service.

4. Realisatie

Inrichten van de online bestelomgeving op maat, bestellen en logistieke realisatie van de thuiswerkplekken.

5. Beheer & Service

Assistentie na oplevering voor een optimale efficiëntie zowel voor werkgever als werknemer.

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van thuiswerken!

Hoe organiseer je de perfecte thuiswerkoplossing?

Hoe organiseer je de perfecte thuiswerkoplossing?

Het organiseren van een thuiswerkplek zorgt ervoor dat bedrijven voor tal van keuzes komen te staan. Organiseer je het zelf of besteed je het uit aan een dienstverlener? Geef je medewerkers een vergoeding of budget…

Lees meer

Vaste reiskosten na 1 april: nieuwe reispatronen registreren

Vaste reiskosten na 1 april: nieuwe reispatronen registreren

Per 1 april verandert de regelgeving voor de reiskostenvergoeding. De tijdelijke goedkeuring op het doorlopen van de vaste onbelaste reiskostenvergoeding loopt dan af en alleen werkelijk afgelegde kilometers mogen nog worden vergoed. Om de reiskostenvergoeding…

Lees meer

Een thuiswerkregeling, hoe ziet dat eruit?

Een thuiswerkregeling, hoe ziet dat eruit?

Van Kooten en de Bie hadden met het typetje J.H.M.B.J. Beilema in 1986 een vooruitziende blik: de 21e eeuw zou er een van worden van massaal thuiswerken. En wat gebeurde nog geen 40 jaar later?…

Lees meer

Thuiswerkplek.nl voor VGZ

Coöperatie VGZ heeft een video opgenomen waarin de kijker wordt meegenomen in de ‘voel je thuis bij VGZ’ beleving van Simone. Met thuiswerkplek.nl zijn we vanaf het begin betrokken geweest bij dit proces, waarbij duurzaamheid & circulariteit belangrijke uitgangspunten zijn. In de video stelt Simone haar eigen ergonomische thuiswerkplek online samen. Vervolgens wordt de werkplek bezorgd en afgesteld door onze vakkundige collega’s. Bekijk de video hieronder.

  Maak een afspraak

  Maak gratis en geheel vrijblijvend een afspraak met onze thuiswerk specialist. Hij of zij bespreekt graag de mogelijkheden met u. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen.

  Waarom een afspraak maken?

  • Direct aan tafel met de thuiswerk specialist
  • Maak kennis met de onbegrensde mogelijkheden van thuiswerkplek.nl
  • In alle rust uw situatie en wensen doornemen met de adviseur

  *Onderstaande gegevens hebben wij minimaal nodig om uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen.

  Binnen 24 uur antwoord.