Onze referenties

 

 

Pink Roccade Healthcare

Aantal medewerkers: 300

PinkRoccade Healthcare biedt innovatieve IT-oplossingen voor zorgprocessen in de Nederlandse zorg (o.a. Ziekenhuizen, GGZ en de Care organisaties). Dankzij een high-level service verbinden zij zorgdiensten op alle niveaus. De vooruitstrevende werkwijze wat in het DNA zit van PinkRoccade Healthcare werd ook de basis voor het thuiswerkbeleid. Na het bespreken van de mogelijke strategische keuzes en gevolgen voor PinkRoccade Healthcare is er gekozen voor Thuiswerkplek.nl. Het A-B-C TCO Concept sluit naadloos aan op de behoefte en visie van PinkRoccade Healthcare. Dit innovatieve concept samen met de logistieke ontzorging bij het uitleveren van de producten (ook bij op- en afschalen) maakte dat de keuze voor Thuiswerkplek.nl snel gemaakt was.

Thuiswerkplek.nl heeft een uniek concept en is onderscheidend met zijn circulaire en ARBO-verantwoorde thuiswerkplekken. In dit duurzame concept heeft Thuiswerkplek.nl aangetoond en onderbouwd aan PinkRoccade Healthcare dat het een succesvolle business case is om medewerkers thuis een gezonde werkplek te bieden.

 

 

Capgemini

Aantal medewerkers: 7800

Wereldleider op het gebied van consulting
Capgemini is met ca. 240.000 medewerkers wereldleider op het gebied van consulting, technologische diensten en digitale transformatie en loopt voorop op het gebied van innovatie. Dankzij die innovatie is Capgemini in staat het gehele scala aan mogelijkheden die zich in de wereld van cloud, digitaal en platforms voordoen te integreren in hun business.

Inlevingvermogen, duurzaamheid en productmatige oplossing
Capgemini heeft na een aanbesteding gekozen voor het duurzame onderscheidende totaal concept van thuiswerkplek.nl (onderdeel van de AtmR Groep). Een juiste vertaling en invulling van de behoefte voor de thuiswerkende medewerkers van Capgemini is doorslaggevend geweest voor de gunning van de aanbesteding, aldus Stefan van der Wal, Category Manager Indirects Group Procurement.

Voor info over Capgemini zie www.capgemini.com

Stadgenoot

Aantal medewerkers: 300

Woningcorporatie Stadgenoot uit Amsterdam kiest voor haar medewerkers voor het circulaire concept van thuiswerkplek.nl en wordt daarmee deelnemer van de A-B-C TCO Concept Community van thuiswerkplek.nl. Het voorziet in A-kwaliteit producten tegen een B-prijsniveau door een C-irculair Total Cost of Ownership concept. Thuiswerkplek.nl heeft Stadgenoot, met name door het Total Cost of Ownership concept, overtuigd een kwalitatief hoogwaardige thuiswerkplek te faciliteren tegen een betaalbare prijs aldus Marloes van der Meulen, Adviseur Inkoop & Contracten bij Stadgenoot.

De deelnemers van deze community kunnen op- en afschalen uit de gemeenschappelijke voorraad. Hiermee wordt gedurende de jaren een zinnige invulling gegeven aan het efficiënt benutten van grondstoffen en verspilling voorkomen. Hergebruik van materialen, herbestemmen van producten en besparen van grondstoffen staat in dit circulaire concept centraal.

“De Portal voorziet volledig in de behoeften van onze medewerkers, onze HRM afdeling en onze Facilitaire afdeling” aldus Ronald van Willigen, Senior medewerker Facilitaire Zaken. Stadgenoot kan door deze samenwerking in de regierol blijven functioneren terwijl thuiswerkplek.nl de volledige operatie verzorgd.

Kennedy van der Laan

Aantal medewerkers: 200

Kennedy Van der Laan wordt deelnemer van de A-B-C TCO Concept Community van thuiswerkplek.nl. Het voorziet in A-kwaliteit producten tegen een B-prijsniveau door een Circulair Total Cost of Ownership concept. Dit concept biedt organisaties de gelegenheid haar duurzaamheidsdoelstellingen concreet vorm te geven en uit te dragen naar de interne- en externe stakeholders. Kennedy Van der Laan toont hierin ook voor haar thuiswerkbeleid haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. De deelnemers van deze community kunnen op- en afschalen uit de gemeenschappelijke voorraad, Hiermee wordt gedurende de jaren een invulling gegeven aan het efficiënt benutten van grondstoffen en verspilling voorkomen.

Circulair Concept
Hergebruik van materialen, herbestemmen van producten en besparen van grondstoffen staat in dit circulaire concept centraal. “De circulaire doelstellingen die wij als kantoor nastreven worden met dit concept gediend en sluiten naadloos aan op onze eigen circulaire ambities” aldus Désirée Smael, HR Director.

VGZ

Aantal medewerkers: 2200

Thuiswerkplek.nl garandeert dat de VGZ-medewerkers de komende jaren een kwalitatief hoogwaardige en Arbo-technisch verantwoorde werkplek hebben. Hergebruik van materialen, herbestemmen van producten en besparen van grondstoffen staat in dit concept centraal. VGZ en haar medewerkers bestellen en beheren hun thuiswerkplek eenvoudig via het klant specifieke portal van thuiswerkplek.nl. VGZ neemt deel aan de A-B-C Concept Community: A-kwaliteit producten tegen een B-prijsniveau door een C-irculair TCO concept. Dit concept zorgt ervoor dat er substantieel op de exploitatiekosten wordt bespaard bij het voorgenomen thuiswerkbeleid. Vooral door het op- en afschalen uit de gemeenschappelijke deelnemers voorraad wordt bespaard. De exploitatie kent daardoor een verrassend lage TCO!

Meest vitale en duurzame thuiswerkplek van Nederland
Samen realiseren thuiswerkplek.nl en VGZ, de ambitie van de verzekeraar om de meest vitale en duurzame thuiswerkplek van Nederland te bieden. Al eerder realiseerde VGZ de ambitie om “Het gezondste kantoor van Nederland” te zijn.

Klik hier om de video te bekijken.

 

AKD

Aantal medewerkers: 400

Thuiswerkplek heeft het vertrouwen gekregen van AKD Benelux lawyers om haar medewerkers te voorzien van een klant specifieke portal in de Engelse taal waarmee de medewerkers in staat zijn hun thuiswerkplek te bestellen. AKD met vestigingen in Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam heeft een selectie gemaakt voor haar medewerkers. Zusterbedrijf Derksen Verhuizingen uit Arnhem gaat de thuiswerkplekken in de drie landen inhuizen en monteren. Het kunnen invullen van de behoeften, de snelheid van reageren, de levertijden, de klant specifieke portal in de Engelse taal en de gecontacteerde positieve referenties hebben er mede toe bijgedragen dat de keuze voor thuiswerkplek gemaakt is.

TAUW

Aantal medewerkers: 800

Thuiswerkplek.nl heeft door een zorgvuldige analyse van het voorgenomen thuiswerkbeleid de wensen van TAUW vertaald in een exploitatie voorstel op basis van ons A-B-C-Concept (A-kwaliteit producten tegen een B-prijsniveau door het Circulair concept). Dit concept heeft geresulteerd in een aantoonbare exploitatiebesparing van >40% t.o.v. het voorgenomen thuiswerkbeleid gedurende de komende jaren. Met name door de mogelijkheid om op en af te schalen vanuit de buffer van alle deelnemende organisaties geeft exploitatie technisch de substantiële besparing. Thuiswerkplek.nl garandeert vanuit haar dienstverlening gedurende de jaren een goede en schone werkplek waarbij het hergebruik van materialen, herbestemmen van producten en besparen van grondstoffen centraal staat. Deze methodiek van werken waarborgt ons Circulaire concept. TAUW heeft met name door deze conceptmatige oplossing in combinatie met het klant specifieke producten- en dienstenportal gekozen voor thuiswerkplek.nl.

Dirkzwager

Aantal medewerkers: 250

Vraag: Hoe kan Dirkzwager haar medewerkers in staat stellen op een verantwoorde en vitale wijze thuis te werken terwijl de afdelingen Facilitaire Dienst en HRM volledig in de regierol kunnen blijven.

Oplossing: Het onderscheidende A-B-C-Concept (A-kwaliteit producten, B-prijsniveau in een Circulair concept) is van groot belang geweest voor de besluitvorming. De speciaal samengestelde producten- en dienstenportal, inclusief budgetbewaking, maakt het bestellen overzichtelijk en is de komende jaren eenvoudig toegankelijk voor zowel de medewerkers als de regie functionarissen. Bovenstaande toegevoegde waarden in combinatie met het snel en adequaat anticiperen op de wensen en behoeften heeft er mede toe geleid dat men gekozen heeft voor thuiswerkplek.nl.

Philadelphia

Aantal medewerkers: 500

Vraag: Stichting Philadelphia is een zorgaanbieder in de VG-sector met ruim 7.600 medewerkers. Ze hebben bureaustoelen nodig voor het inrichten van thuiswerkplekken. Aangezien hun opgestelde thuiswerkbeleid is afgestemd op de toekomstige ontwikkelingen rondom COVID-19 en hun strategisch huisvestingsplan, hebben ze Thuiswerkplek.nl gevraagd om met een flexibele oplossing te komen.

Oplossing: Thuiswerkplek.nl heeft een overeenkomst opgesteld voor de huur van 500 bureaustoelen met flexibele looptijd termijnen. De 150 bureaustoelen die zich momenteel al bevinden op het servicekantoor van Philadelphia worden door onze eigen logistiek verhuisd naar de thuislocaties van de medewerkers.

Provincie Gelderland

Vraag: Provincie Gelderland heeft haar medewerkers een budget verstrekt om een verantwoorde thuiswerkplek aan te schaffen. De medewerkers hebben hierbij de volledige vrijheid gekregen binnen strikte kaders om hun thuiswerkplek conform de huidige Arbonormen aan te schaffen.

Oplossing:
Thuiswerkplek.nl biedt de medewerkers de gelegenheid hun thuiswerkplek op maat samen te stellen incl. ergonomische oplossingen, denk hierbij aan monitorarmen / laptopstandaards / toetsenborden / ergonomische muizen. Het meubilair kan zowel nieuw, second life of refurbished meubilair zijn.

Teijin

Vraag: Teijin Aramid, een dochteronderneming van de Teijin Groep, met een hoofdkantoor gevestigd te Arnhem wilde haar medewerkers graag voorzien van bureaustoelen om thuiswerkplekken te kunnen inrichten.

Oplossing: Thuiswerkplek.nl heeft de medewerkers van Teijin Aramid landelijk voorzien van bureaustoelen. De bureaustoelen door onze eigen logistiek geleverd op de thuislocaties van de medewerkers.