Referenties

Inrichting nieuwe huisvesting KNWU op Papendal

Op 30 augustus jl. hebben de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie ( KNWU ) en de Triathlonbond (NTB) hun gezamenlijke intrek genomen in de nieuwe huisvesting op Papendal. Voorheen waren beide bonden gehuisvest in het Huis van de Sport in Nieuwegein.

Zoals NTB directeur Rembert Groenman het op de site van de KNWU verwoordde: “Dit is een mooie stap in de professionalisering en volwassenwording van onze sport. In de Wielren Unie vinden we een sterke partner met diverse opties voor inhoudelijke samenwerking. KNWU-directeur Vincent Luyendijk: “We kijken uit naar een mooie samenwerking met de Triathlonbond. Een sport die een mooie ontwikkeling doormaakt. Het wordt geweldig om samen op Papendal te werken met tal van faciliteiten in een topsportomgeving.”

Samen met Desarc Designers en Architectenbureau heeft AtmR een inrichting gerealiseerd dat voldoet aan de wensen van de opdrachtgever, de uitstraling van een clubhuis. Een omgeving met een open en flexibel karakter waarbij samenwerken centraal staat, maar beide bonden wel hun eigen identiteit behouden. Met de verhuizing naar Papendal staan zijn beide bonden dichter bij de coaches en talenten die al op Papendal gevestigd zijn. Daarnaast zijn faciliteiten als een BMX baan, een wielrenbaan en mountainbiketracks aanwezig op het sportcomplex.

Vorige referentie
Volgende referentie